City Arena Trnava

Szlovákia - Magyarország

Válogatott EB-selejtező mérkőzés

Jegytulajdonosi adatok megadása kötelező A mérkőzésre webáruházunkban csak jegytulajdonosi adatok megadásával vásárolható jegy.

A mérkőzésre vásárolt utalványokat a találkozó előtt hivatalos meccsjegyre kell átváltani. Erre az elutazás előtt Budapesten, a Ticket Express Bálnában (Fővám tér 11-12. I. em) nyílik lehetőség március 16-án szombaton, valamint 18-án hétfőn és 19-én kedden nyitvatartási időben és 20-án, szerdán 14.00 óráig.

A meccs napján a nagyszombati City Aréna vendégpénztáránál szintén lehetőség nyílik a jegyek átváltására, 12.00 órától a mérkőzés kezdetéig. Javasoljuk, hogy akik a mérkőzés helyszínén váltják át jegyüket, minél előbb érkezzenek meg a stadionhoz, mert a mérkőzés előtti egy-két órában hosszú sorok alakulhatnak ki a pénztárablakoknál, és a későn érkezők azt kockáztatják, hogy lemaradhatnak a mérkőzés elejéről.

Fontos: Mindenki kizárólag a saját, névre szóló utalványát válthatja át, személyes azonosítást követően! A kizárólag szlovákiai okmányokkal rendelkező szurkolók kizárólag érvényes MLSZ Futballkártya felmutatása ellenében válthatják át utalványukat hivatalos mérkőzésjegyre.

Szlovákia City Aréna pályarendszabályok

MÁRC.
21
Cs
20:45
Saját nyomtatású jegyek
Lezárt

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×