Válogatott mérkőzésekre vonatkozó névátírási szabályok

A személyesen vásárolt belépőjegyeket, bérleteket és utalványokat annak tulajdonosa (akinek az adatai a jegyen szerepelnek) személyesen (hitelt érdemlő személyazonosság igazolásával), Budapesten a Bálna TEX jegyirodájában (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) írathatja át. Meghatalmazást nem áll módunkban elfogadni.

Az online vásárolt belépőjegyeket, bérleteket és utalványokat (voucher) csak online van lehetőség átíratni, és csak az kezdeményezheti, aki a jegyet, bérletet vagy utalványt (voucher) vásárolta. Menete: meccsjegy.mlsz.hu oldalon egy „Magyar Válogatott EB selejtező 2019 névátírás utalvány” -t kell vásárolni, és ezt el kell küldeni az mlsz@tex.hu e-mail címre csatolva az átíratni kívánt belépőjegyet, bérletet vagy utalványt (voucher), és megadva az új személyes adatokat. A javított jegyet, bérletet, utalványt (voucher) e-mailben fogja megkapni az átírást kezdeményező vásárló.

Hazai mérkőzés: A névátírás hazai mérkőzések esetében a mérkőzést megelőző 3. munkanapig lehetséges.

Idegenbeli mérkőzés: A névátírás határidejét a szervező (külföldi) szövetség határozza meg (a saját szabályaitól és a biztonsági feltételektől függően), ezért az idegenbeli mérkőzések esetében az átírás határideje mérkőzésenként eltérő lehet.

A 2019.03.21-n megrendezésre kerülő Szlovákia-Magyarország EB-selejtező mérkőzés esetében a névátírás határideje 2019.02.28.

Bérlet: A bérletek esetében felhívjuk figyelmüket, hogy nincs lehetőség külön egy kijelölt mérkőzés névátírására, tehát átírás esetén az egész bérlet átírásra kerül, így az összes további mérkőzésre a bérleten szereplő névvel van lehetőség a belépésre. A bérlet átírás a hazai mérkőzések esetében a mérkőzést megelőző 3. munkanapig lehetséges.

Biztonsági vagy egyéb indokolt okokra hivatkozva az MLSZ bármelyik mérkőzés esetén dönthet, úgy, hogy nem ad lehetőséget a már megvásárolt belépőjegyek átírására, amelyről előzetesen tájékoztatja a szurkolókat!

Felhívjuk figyelmüket, hogy névátírás esetén az eredeti jegy érvénytelenítésre kerül, és ezzel a mérkőzésre való belépés a továbbiakban nem lehetséges!

A névátírás adminisztrációs díja egységesen 1500 Ft/átírás.

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×