Válogatott mérkőzésekre vonatkozó névátírási szabályok

 

A Wales-Magyarország Európa Bajnoki selejtező mérkőzésre névátírás utalványt az mlsz@tex.hu e-mail címen keresztül lehet vásárolni. Részletekről az alábbiakban olvashat.

A személyesen vásárolt belépőjegyeket, bérleteket és utalványokat annak tulajdonosa (akinek az adatai a jegyen szerepelnek) személyesen (hitelt érdemlő személyazonosság igazolásával), Budapesten a Bálna TEX jegyirodájában (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) írathatja át. Meghatalmazást nem áll módunkban elfogadni.

Az online vásárolt belépőjegyeket, bérleteket és utalványokat (voucher) csak online van lehetőség átíratni, és csak az kezdeményezheti, aki a jegyet, bérletet vagy utalványt (voucher) vásárolta. Menete: meccsjegy.mlsz.hu oldalon egy „Magyar Válogatott EB selejtező 2019 névátírás utalvány” -t kell vásárolni, és ezt el kell küldeni az mlsz@tex.hu e-mail címre csatolva az átíratni kívánt belépőjegyet, bérletet vagy utalványt (voucher), és megadva az új személyes adatokat. A javított jegyet, bérletet, utalványt (voucher) e-mailben fogja megkapni az átírást kezdeményező vásárló.

Abban az esetben, ha az átírandó jegyet vagy bérletet szurkolói kártyával és szurkolói klub regisztrációval, kedvezményesen vásárolták, akkor csak szurkolói klubtag részére áll módunkban átruházni a belépőt.
Ha a megnevezett új tulajdonos, még nem rendelkezik szurkolói kártyával és szurkolói klub tagsággal, akkor az átírás érdekében váltson ki egy szurkolói kártyát Budapesten a Bálnában, az TEX jegyirodában, vagy adjon le egy online regisztrációt a https://klubkartya.mlsz.hu/ oldalon kedd éjfélig. Ez esetben a kártya már péntektől átvehető lesz a megadott átvételi irodában, amit a klubkartya.mlsz.hu oldalon választhat ki. A kártya átvétele után kérjük, hogy regisztráljon a szurkolói klub oldalán: https://szurkoloiklub.mlsz.hu/ . Regisztráció után kérjük elküldeni a kártya számát, hogy módosítani tudjuk a belépőt.

Hazai mérkőzés: A névátírás hazai mérkőzések esetében a mérkőzést megelőző 3. munkanapig lehetséges.

Idegenbeli mérkőzés: A névátírás határidejét a szervező (külföldi) szövetség határozza meg (a saját szabályaitól és a biztonsági feltételektől függően), ezért az idegenbeli mérkőzések esetében az átírás határideje mérkőzésenként eltérő lehet.

A november 19-én megrendezésre kerülő Wales-Magyarország Európa Bajnoki selejtező mérkőzésre a megvásárolt utalványok(voucher) esetében november 15-éig van lehetőség névátírásra.

Bérlet: A bérletek esetében felhívjuk figyelmüket, hogy nincs lehetőség külön egy kijelölt mérkőzés névátírására, tehát átírás esetén az egész bérlet átírásra kerül, így az összes további mérkőzésre a bérleten szereplő névvel van lehetőség a belépésre. A bérlet átírás a hazai mérkőzések esetében a mérkőzést megelőző 3. munkanapig lehetséges.

Biztonsági vagy egyéb indokolt okokra hivatkozva az MLSZ bármelyik mérkőzés esetén dönthet, úgy, hogy nem ad lehetőséget a már megvásárolt belépőjegyek átírására, amelyről előzetesen tájékoztatja a szurkolókat!

Felhívjuk figyelmüket, hogy névátírás esetén az eredeti jegy érvénytelenítésre kerül, és ezzel a mérkőzésre való belépés a továbbiakban nem lehetséges!

A névátírás adminisztrációs díja egységesen 1500 Ft/átírás.

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×